Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@04:01:51 GMT

بزرگترین فروشگاه لوازم خانگی به اصفهان آمد

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۱۰۶۹۴

بزرگترین فروشگاه لوازم خانگی به اصفهان آمد

هفتمین شعبه «خانه سام» در خیابان توحید اصفهان افتتاح شد. در این فروشگاه مراجعان محترم می‌توانند تمام لوازم خانه و آشپزخانه را به‌طور یک‌جا و با قیمت واقعی از معتبرترین برندها خریداری کنند.

خانه سام (سام هوم) به‌عنوان یکی از معتبرترین فروشگاه‌های  لوازم خانگی در سطح کشور، تمام لوازم مورد نیاز خانه را در گروه‌های کالایی ظروف غذاخوری، کادویی، لوازم برقی، لوازم آشپزی، کالای خواب و حمام، مبلمان و اقلام دکوری عرضه کرده و با رعایت بالاترین استانداردهای فروش و خدمات‌رسانی، توانسته است ظرف سه سال گذشته به مقصد اصلی خریداران لوازم خانه در کشور بدل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فروشگاه که  اولین و بزرگترین دپارتمنت استور لوازم خانگی در کشور به شمار می‌رود، از ابتدای سال ۹۷ و به پشتوانه سال‌ها حضور در این بازار و پس از مطالعه برندهای معتبر بین‌المللی راه‌انداری شده و در این مدت کوتاه موفق شده هفت شعبه حضوری در شهرهای تهران، مشهد و اصفهان ایجاد کند.

دلایل رضایت خریداران از خانه سام

فضای وسیع و مدرن، قرارگیری در بهترین نقاط شهر با دسترسی مناسب، فراهم کردن پارکینگ اختصاصی برای مراجعان در کنار عرضه لوازم خانه و آشپزخانه از شناخته‌شده‌ترین برندهای داخلی و خارجی با قیمت واقعی و گارانتی رسمی، مهم‌ترین عوامل موفقیت خانه سام در جلب رضایت مراجعان است.

بازار کالاهای کوچک خانگی در ایران به‌علت ناشناخته بودن برندها و تولیدکننده‌ها از بازارهای مبهم و شلوغ به شمار می‌رود. وجود برندهای ناشناخته و نامعتبر و عرضه‌ی غیررسمی آنها در فروشگاه‌های متفرقه و محلی، باعث شده است تا مصرف‌کنندگان از دسترسی به محصولات معتبر و برخورداری از خدمات پس از فروش محروم مانده و امکان بررسی و مقایسه صحیح در هنگام خرید از آنها سلب شود.

قرارگیری محصولات مشابه در رده‌های قیمتی مختلف در خانه سام مهم‌ترین عاملی‌ست که خرید از خانه سام را بدل به یک خرید آگاهانه و رضایتبخش کرده است. از سوی دیگر کارشناسان فروش در شعب حضوری خانه سام با اطلاع از تفاوت‌ها و تمایزهای میان کالاهای هم‌رده، در انتخاب و خرید همراه مراجعان هستند.

روش‌های مدرن فروش

خانه سام در کنار شعب حضوری، از ابتدای راه‌اندازی در اندیشه فراهم کردن روش‌های نوین خرید و جلب رضایت حداکثری خریداران بوده است. ایجاد یک فروشگاه اینترنتی جامع با امکان ارسال سریع به سراسر کشور به نشانی www.sam-home.com و همچنین استفاده از شبکه‌های اجتماعی بخشی از این تلاش برای تسهیل خرید مطمئن برای خریداران بوده است. پاسخگویی  از طریق سامانه تلفنی ۲۶۷۰۲۶۷۰-۰۲۱ و همچنین اپلیکیشن‌های پیام‌رسان باعث شده تا خریداران غیرحضوری و اینترنتی نیز خریدی رضایتبخش همچون مراجعان حضوری تجربه کنند.

جشنواره‌های فروش مناسبتی و موضوعی بخشی دیگر از فعالیت‌های بازاریابی تعریف شده در خانه سام بوده است که توانسته رضایت حداکثری خریداران را فراهم کند. عرضه کالاها با تخفیف ویژه، تعریف ست‌های جهیزیه و هدایای خرید را می‌توان در این بخش دسته‌بندی کرد که به‌طور منظم و در فواصل زمانی مختلف در شعب حضوری و اینترنتی خانه سام تکرار شده است.

هفتمین شعبه خانه سام در اصفهان

پس از گشایش چهار شعبه در شهر تهران، یک شعبه در شهر مشهد و یک شعبه در مجتمع سیتی‌سنتر ، هفتمین شعبه خانه سام در یکی از بهترین و پرترددترین نقاط شهر اصفهان افتتاح شد. این فروشگاه که همچون دیگر شعب حضوری خانه سام به شکلی مدرن و جذاب طراحی و راه‌اندازی شده، تمام ملزومات مورد نیاز خانه و آشپزخانه را در خود جای داده و مقصد جذابی‌ست برای شهروندان اصفهانی.

خانه سام شعبه توحید در خیابان توحید میانی، نبش کوچه کلیسای مریم شرقی (کوچه ۳۳) واقع شده و همه‌روزه، حتی روزهای جمعه و تعطیلات، از ساعت ۱۰ صبح تا ۹ شب پذیرای مراجعان و خریداران گرامی‌ست.

(با توجه به محدودیت‌های متغیر برای فعالیت اصناف در دوران همه‌گیری بیماری کرونا، خواهشمند است پیش از مراجعه حضوری، ساعت کار و زمان خدمت‌رسانی این فروشگاه را از طریق صفحه نشانی شعب و ساعت کار خانه سام مشاهده نمایید.)

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: علیرضا زاکانی محمد مخبر محرم شب های محرم کابینه پیشنهادی رئیسی علی سلیمانی اصفهان لوازم خانگی فروشگاه لوازم خانگی خانه سام علیرضا زاکانی محمد مخبر محرم شب های محرم کابینه پیشنهادی رئیسی علی سلیمانی خانه سام شعب حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است

مسئولان اصرار دارند به جای لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، شاید مقایسه دو صنعت لوازم خانگی و خودرو به مذاق تولیدکنندگان لوازم خانگی خوش نیاید، اما هر چه می‌گذرد به عمق فاجعه تولید داخلی این دو کالا (لوازم خانگی برقی و خودرو) پی می‌بریم. کالایی که فناوری آن وارداتی است، با کیفیت بسیار پایین مونتاژ می‌کنیم، اما قیمت آن از قیمت جهانی آن کالا بالاتر است. این اتفاق در فضای انحصاری که در این سال‌ها در کشور حاکم است، برای لوازم خانگی و خودرو به وقوع پیوسته است. اکنون بعد از پنج دهه دولت و مجلس با تصویب قانون به دنبال واردات خودروی اقتصادی هستند تا رضایت مردم را جلب کنند، اما کارشناسان معتقدند باید مانع تکرار این تجربه برای صنعت لوازم خانگی شوند چراکه مردم ما محکوم به خرید لوازم خانگی گران‌تر نیستند، چون تولیدکنندگان با واردات قطعات و مونتاژ آن‌ها می‌خواهند ژست تولید ملی بگیرند.
 
داستان قیمت بالای خودرو، پایین‌بودن کیفیت آن و مقایسه‌اش با برند‌های کیفی و ارزان خارجی در کشور‌های همسایه همواره نقل محافل است. به عنوان مثال در کشورمان خودروی ال 90 با سال ساخت 1397، 870 میلیون تومان و نیسان آلتیما 2020 در دوبی 14هزار دلار (850میلیون تومان) است. اینکه چرا در این سال‌ها خودرو گران، بی‌کیفیت و مونتاژی به مردم تحمیل شده، موضوعی است نخ‌نما و تکراری که هر شهروند ایرانی از آن خبر دارد، اما نکته تلخ ماجرا این است که همین داستان نیز برای صنعت لوازم خانگی ایرانی در حال تکرار است و هیچ دولتمردی به ادامه این روند و تضییع حقوق مصرف‌کننده واکنشی نشان نمی‌دهد. شاید خرید خودرو برای هر خانواده ایرانی کالای ضروری نباشد، اما خرید لوازم خانگی برقی مانند یخچال، لباسشویی، اجاق‌گاز و تلویزیون جزو ضروری‌ترین کالای مورد نیاز در یک خانواده است که باید هم قیمت مناسبی داشته باشد و هم اینکه از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد. آنچه در پنج سال اخیر برای این صنعت رقم زده‌اند، چیزی جز نادیده‌گرفتن حقوق مصرف‌کننده نبوده است. 

به عنوان مثال به گزارش دنیای لوازم خانگی، قیمت یخچال فریزر ساید‌بای‌ساید ساخت ایران 64‌میلیون (4‌هزارو 400 درهم) و 89‌میلیون تومان (6‌هزار درهم) است که قیمت‌ها برحسب نوع برند متغیر است، اما همین یخچال سایدبای‌ساید در کشور امارات (با در نظر گرفتن نرخ درهم حدود 15‌هزار تومان)، برند بوش و زیمنس تولید آلمان کمتر از 5‌هزار درهم به فروش می‌رسد. همچنین گزارش خبرگزاری تسنیم که در اردیبهشت سال گذشته قیمت این کالا‌ها را در ایران و امارات مقایسه کرده بود، حاکی است قیمت ماشین لباسشویی هفت‌کیلویی سامسونگ در ایران 28‌میلیون تومان و در امارات 16‌میلیون تومان (محاسبه قیمت‌ها در امارات با درهم 14‌هزار تومان) بود. همین ماشین لباسشویی با نشان داخلی بین 19 تا 30‌میلیون تومان فروخته می‌شد. علاوه بر این ماشین لباسشویی هشت‌کیلویی ال‌جی در امارات 19‌میلیون تومان و ایران 35‌میلیون تومان فروخته می‌شد. همچنین یخچال سایدبای‌ساید سامسونگ در امارات 51‌میلیون تومان و در ایران 101‌میلیون تومان عرضه می‌شد. نشان ال‌جی این یخچال‌ها نیز در امارات 63‌میلیون تومان و در ایران 121‌میلیون تومان فروخته می‌شد. این مقایسه قیمت‌ها در حالی است که لوازم خانگی سامسونگ و ال‌جی موجود در بازار ایران قاچاق است و هیچ حقوق گمرکی به دولت پرداخت نمی‌شود. 

کالا‌های ایرانی قابل رقابت با خارجی‌ها نیستند 

نایب رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی با تأکید بر اینکه انحصار و مونتاژکاری با کمترین کیفیت ممکن، صنعت لوازم خانگی را ارتقا نمی‌دهد، در گفتگو با نبض‌صنعت می‌گوید: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم، بنابراین باید ببینیم کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند. 

محمدحسین اسلامیان می‌افزاید: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم، اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، 200دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از 20میلیون تومان به مردم فروخته نمی‌شود. 

وی تأکید می‌کند: تهیه زیرساخت‌ها از سوی دولت مسئله دوم است و مسئله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم. امروزه تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دوقلو و کولرآبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد. 

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی تصریح می‌کند: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تأمین می‌کند، اما مسئولان اصرار دارند به جای این لباسشویی 15میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با 25میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دوبرابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم. 

گلایه از وضعیت تولید لوازم خانگی  و خودرو در بهمن 1400

بهمن سال 1400 رهبر حکیم انقلاب در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، گلایه‌هایی را در مورد وضعیت کیفیت و قیمت برخی محصولات داخلی از جمله لوازم خانگی و خودرو فرمودند. نکته قابل تأمل در سخنان ایشان اشاره مصداقی به نزول کیفیت در تولید برخی محصولات داخلی بود. بنا به تأکید رهبری «حمایت‌های عملی و تبلیغاتی از تولید داخلی باید به ارتقای کیفیت محصولات و همچنین ارتقای فناوری منجر شود، اما متأسفانه در برخی صنایع به ویژه در صنعت خودرو به موضوع کیفیت توجه نمی‌شود و مردم نیز بحق به آن‌ها اعتراض دارند. اگر با وجود فضای حمایتی از تولید داخل، به جای ارتقای کیفیت، قیمت‌ها افزایش یابد، مسئله بدی است، زیرا نتیجه همه حمایت‌های دولتی، بانکی و جلوگیری از رقابت‌های خارجی، عملاً به بالا رفتن قیمت منجر شده است.» رهبر معظم انقلاب با گلایه از برخی تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی فرمودند: «با وجود حمایت‌هایی که از این تولیدکنندگان شد، اما گفته می‌شود برخی محصولات آن‌ها تا دو برابر افزایش قیمت داشته که نباید اینگونه باشد.»

از منویات رهبر معظم انقلاب دوسال‌وچهار ماه می‌گذرد. در این مدت لوازم خانگی که کمترین تلاش را در داخلی‌سازی قطعات داشته‌اند، به مونتاژکاری و واردات قطعات مشغولند و به بهانه افزایش نرخ ارز و دستمزد کارگر قیمت را ماهانه یا فصلی گران می‌کنند. خودروسان نیز در این مدت با ده‌ها ترفند و راه‌اندازی سامانه یکپارچه و واردات خودروی اقتصادی قیمت‌ها را گران کرده‌اند و همچنان مشتریان از کیفیت پایین و بالابودن قیمت آن ناراضی هستند. خبر‌های رسیده به «جوان» نیز حاکی است هر دو صنعت در انتظار دریافت مجوز افزایش قیمت هستند و عرضه خود را به شدت کاهش داده و قطره‌چکانی کرده‌اند. افکار عمومی همچنان انتظار دارند روزی برسد این دو کالای گران، ارزان و در فضای رقابتی در اختیار مصرف‌کننده قرار گیرند، نه اینکه با شعار تولید داخل قیمت را نجومی گران کنند.

منبع: جوان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • محکومیت یک فروشگاه لبنیاتی در کرمانشاه به‌علت گران‌فروشی
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است