Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی تهران گفت: در اذهان عمومی عامل تغییر قیمت لوازم‌خانگی را فروشندگان و فروشگاه‌های لوازم‌خانگی می‌دانند، ولی عوامل تغییر قیمت لوازم‌خانگی فروشگاه‌ها نیستند.

اکبر پازوکی در گفت‌وگو با میزان، درباره چرایی گرانی ۱۵ درصدی لوازم‌خانگی بعد از ممنوعیت واردات این محصول، گفت: تعدادی از شرکت های لوازم خانگی بین ۵، ۷ و ۱۰ درصد افزایش قیمت در لوازم خانگی را اعلام کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کالاهای لوازم خانگی طی چهار سال گذشته ۴ الی ۱۰ برابر افزایش قیمت داشته است و در حال حاضر حمل و نقل بین المللی، تعرفه های گمرکی و استیلی که در داخل کشور تولید نداریم گران شده که همه این موارد باعث افزایش ۵ ،۷ و ۱۰ درصدی شده است ولی تاثیر آنچنانی در قیمت ندارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران بیان کرد: حتی برخی از شرکت‌ها برای کمک به قدرت خرید مردم از افزایش ۵، ۷ و ۱۰ درصدی منصرف شدند و حمایت از تولید داخل در تمامی عرصه ها باید اجرا شود.

پازوکی اظهار کرد: در حال حاضر دغدغه تولید کننده تولید کالا است و اگر مواد اولیه با قیمت مناسب به دست تولیدکننده برسد تولیدکننده لوازم خانگی نیز سه شیفت کاری با کارمند های بیشتر و تنوع بالا کالا تولید می کند زیرا هر چقدر تولید افزایش پیدا کند هزینه سربار کارخانه نیز کاهش پیدا کرده بنابراین قیمت کالا نیز کاهش پیدا می‌کند که دولت باید برای رسیدن به این امر تولید کننده را حمایت کند.

وی خاطر نشان کرد: مسئله دیگر این است که در اذهان عمومی عامل تغییر قیمت لوازم خانگی را فروشندگان و فروشگاه‌های لوازم خانگی می دانند ولی عوامل تغییر قیمت لوازم خانگی فروشگاه ها نیستند.

پازوکی بیان کرد: دولت باید بر مبنای دغدغه تولید کننده لوازم خانگی، مواد اولیه به او تحویل دهد تا تولید کننده کالا را به بازار عرضه کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران اظهار کرد: چهار سال است که تولیدکنندگان لوازم خانگی خواستار حمایت دولت هستند، از سال ۹۶ که واردات کالا لوازم خانگی ممنوع شد مهمترین عامل تولید برای تولید کننده لوازم خانگی مواد اولیه بود که به یکباره با قیمت جهانی دلار وارد بورس کالا شد و بعد به دست تولیدکننده رسید سپس تحریم نیز شدیدتر شد و مبادلات ارزی و بانکی بسته تر و کم تر شدند.

وی در ادامه گفت: برخی از اقلام تولیدکنندگان لوازم خانگی که از خارج کشور وارد می شود به قیمت دلار خریداری می‌شدند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران گفت: دغدغه تولیدکننده لوازم خانگی را انجمن تولیدکنندگان باید پاسخگو باشد و در این ۴ سال صنعت لوازم خانگی جهش پیدا کرده است.

پازوکی بیان کرد: اگر در صنعت لوازم خانگی مواد اولیه، به کارگیری قطعه سازان جهت طراحی کالا، توجه به ذائقه مردم، قیمت و... را نقش راه قرار دهند و لوازم‌خانگی را صادرات محور کنند باعث ارزآوری شده و هزینه سربار کارخانه ها کاهش پیدا می کند و مواد اولیه نیز به راحتی به چرخه تولید باز می گردد.

وی گفت: باید تکنولوژی در لوازم خانگی به روز شود درحال حاضر اگر بخواهیم خط تولید یخچال فریزر را صفر تا صد تغییر دهیم تقریباً هزار میلیارد تومان هزینه لازم دارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی تهران گفت: دولت باید به مردم اطلاع رسانی کند که کدام کالای قاچاق است که از تولیدکننده و کارگر داخلی حمایت کندتا به افزایش پول ملی و جامعه کمک کرده باشد.

پازوکی اظهار کرد: در حال حاضر تولید کننده لوازم خانگی دغدغه تامین مواد اولیه و حواله پول برای دریافت قطعاتی که در داخل کشور تولید نمی‌شود را دارد همچنین باید به دنبال کشور هدف برای صادرات نیز باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران گفت: دولت حداقل باید صادرات را از دوش تولیدکننده بردارد و از طریق قرار دادن سفیران اقتصادی در کشورهای مختلف کالا را بفروشد و نمایشگاه برگزار کند همچنین در حمل و نقل، وام بانکی و حواله کردن پول کمک کند زیرا که تمامی این موارد به تولید کمک می کند.

وی افزود: زمانی که قیمت نهایی شود قیمت‌ کالا لوازم خانگی نیز کاهش پیدا کرده و مردم قدرت خرید پیدا می کنند.

 

بیشتر بخوانید: دبیر کل انجمن صنایع لوازم‌خانگی: واردات محصول نهایی لوازم‌خانگی فارغ از ماهیت کشور مقصد ممنوع است

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی لوازم خانگی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی لوازم خانگی تغییر قیمت لوازم خانگی کننده لوازم خانگی لوازم خانگی لوازم خانگی تولید کننده فروشگاه ها مواد اولیه کاهش پیدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۴۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • قیمت طلا امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • قیمت طلا امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • قیمت طلا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است