Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی پیش فروش لوازم خانگی که هنوز تولید نشده، غیرقانونی است، ولی یکی از برندهای مطرح لوازم خانگی اقدام به پیش فروش ۹۰ روزه می کند و درصورت انصراف مشتری هم حاضر به پرداخت پولش نیست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با ممنوعیت واردات لوازم خانگی قرار بود فضا برای توسعه این صنعت فراهم و تولیدکنندگان روند ارتقا کیفیت محصولات را در پیش بگیرند اما متأسفانه پس از ممنوعیت واردات لوازم خانگی کیفیت تولید نه تنها ارتقا نداشته بلکه بعضا افت کرده، خدمات پس از فروش هم ضعیف شده است، علاوه بر این یک واحد تولیدی که مدعی توانمندی بالایی در تولید است تحویل کالا به مشتری را با تأخیر چند ماهه انجام می دهد که همین امر سردرگمی خریداران را در بازار به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

این اقدام در حالی در بازار انجام می شود که براساس اعلام سازمان حمایت به هیچ عنوان نمی توانند کالایی که موجود ندارند را پیش فروش کنند.

پازوکی رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی نیز در این ارتباط می گوید: طبق قانون سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، هیچ فروشگاه و مغازه‌ای حق ندارد کالایی که در انبارش وجود ندارد را پیش فروش کند و این امر تخلف محسوب می‌شود، اگر فروشگاه یا مغازه‌ای چنین اقدامی را انجام داد، خریدار می‌تواند شکایت کند چرا که کار فروشگاه و مغازه‌دار غیرقانونی است، فروشگاه یا نمایندگی موظف است کالایی که موجود دارد را به مردم عرضه کند.

مشاهدات بازار نشان می دهد فروشگاه  یا نمایندگی های یک برند در برابر خواسته مردم برای خرید ساید بای ساید، آنها را ترغیب به خرید نوع دیگر کالاها می‌کنند و می‌گویند ساید با تأخیر تحویل می‌شود و قیمت در زمان تحویل که بعضاً 90 روزه است به روز محاسبه می‌شود. همچنین تأکید می‌شود که اگر قیمت تغییر کند، خریدار باید مابه‌التفاوت قیمت را بپردازد. بدتر آن که این امکان به خریدار داده نمی‌شود که در صورت عدم تمایل بتواند پول خود را پس بگیرد چرا که فروشنده می‌گوید پول به حساب کارخانه واریز شده و امکان برگشت پول نیست.  

   

این گونه اقدامات و فضای انحصاری به وجود آمده در صنعت لوازم خانگی باعث شده تا حقوق مصرف کنندگان تضییع گردد و خبری هم از نظارت یکپارچه بر بازار نیست. قرار بود با ممنوعیت واردات مردم از تولید ایرانی با کیفیت استفاده کنند، نه اینکه تولیدکننده به اجبار مصرف کنندگان را به خرید کالاهای خود وادار کنند که از لحاظ کیفیت و قیمت مورد رضایت مصرف کنندگان نیست.

هاشمی دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی در همین ارتباط به خبرنگار تسنیم می گوید: تحویل کالای مدت دار یک بدعت در بازار لوازم خانگی است که باید با آن برخورد لازم صورت گیرد. این تولیدکننده عضو انجمن ما نیست و باید نسبت به این اقدامات پاسخگو باشد.

وی افزود: نباید با دریافت هزینه کالا آن را چند ماه بعد تحویل مشتری داد آنهم در شرایطی که بازار در رکود بسر می برد و موجودی انبارها هم مناسب است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مصرف کنندگان لوازم خانگی پیش فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۳۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری واکسن معروف از بازار


به گزارش تابناک، شرکت آسترازنکا پس از اعتراف به اینکه واکسن کووید ۱۹ تولید آن به عوارض جانبی نادر اما مرگبار منجر می شود، واکسن های کرونای خود را از سراسر جهان جمع آوری کرد.

مهر در گزارشی به نقل از ایندپندنت نوشت: قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

دیگر خبرها

  • برخورد نمایشی با فروشندگان لوازم خانگی قاچاق/ اراده‌ای برای مبارزه با پدید قاچاق نیست
  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • فروش نقد و اقساط پژو پارس در 4 قسط و تحویل فوری ویژه اردیبهشت ماه 1403 + جزئیات
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها